Huom! Kaikki hinnat sisältää alv.24% ilmaisen toimituksen raja 70€

Hitsaussuojien käyttö-ohjeet WB10-50 ja WB50-150

 

 

Käyttö-ohjeet:

1. Valitse tiiviste valikoimasta oikean kokoiset tiivistekappaleet 4 kpl ja kiinnitä ne suojakammioon.

2. Valitse mitä kahta kädenaukkoa haluat käyttää hitsatessasi ja peitä 3. aukko joko mukana tulevalla polykarponaatti lasilla tai taittele nahkainen hiha niin että tuuli ei pääse häiritsemään hitsausta.

3. aseta kammio putken ympärille ja lukitse salpa.

4. Pyörittele vähän kammiota jotta tiivisteet asettuisivat hyvin putken ympärille. Varsinkin uusissa tiivisteissä on hyvä käyttää liukastetta esim Glidex viemäriputkiliukaste spray tai tuubi. Uudet tiivisteet vaatii vähän asettumista ja muutenkin kammio pyörii herkemmin jos tiivisteet on liukastettu.

5. Kun kammio on hyvin putken ympärillä ja sopivat kädenaukot käytettävissä, voit laittaa kolvinsisälle sen käden aukosta jolla pidät kolvia.

6. Ota lanka toiseen käteen ja työnnä kädet kädenaukkoihin. Katso että nahkahihat tiivistyvät ranteiden ympärille ja liikkumatilaa on sopivasti.

7. Nyt voit aloittaa hitsaamisen. Hitsaa sen verran kuin yletyt hyvin, sen jälkeen käännä hitsaussuojaa ja jatka hitsaamista jne.jne.

8. Älä käytä hitsaussuojaa koneellisesti pyöivien putkien hitsaamiseen, koska jos kammio jostain syystä juuttuu pyörivään putkeen etkä saa sitä pysäytettyä etkä vedettyä käsiä pois kammiosta, voi seuraukset olla erittäin vakavat. Ainakin tällaisessa tilanteessa on oltava valvomassa toinen henkilö joka pysäyttää pyörittimen jos jokin menee pieleen.

Suomi