Tervetuloa hitsauspalvelu.fi sivustolle. Täälä ilmotetuissa verkkokaupan hinnoissa on mukana alv.24% . Tilausten toimitukset tapahtuvat Postin tai Matkahuollon kautta. Maksutapoina löytyy Paypal sekä Klarnan ja Paytrailin maksutavat. Tilausten mukana tulee aina lähetyslista ja kirjanpitoon sopiva tosite jossa on alv. eriteltynä. Ilmaisen toimituksen raja on 120€.

Palautus

 

 

Peruutusoikeus & peruutuskaavake

 Kuluttajalla on peruutusoikeus seuraavien ehtojen mukaisesti. Kuluttajalla tarkoitetaan tässä yhteydessä jokaista luonnollista henkilöä, joka tekee liiketoimen ilman, että se liittyy hänen ammatinharjoittamiseensa, oli se itsenäistä tai ei.

 

  1. Peruutusoikeustiedotus

Peruutusoikeus

 

Tilauksen voi peruuttaa 30 päivän sisällä ilman peruutuksen syyn ilmoittamista.

 

Peruutuksen määräaika on 30 päivää siitä päivästä alkaen, jona asiakas tai valtuutettu kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, ottaa tavaran vastaan.

 

Jotta peruutusoikeus olisi voimassa, tulee asiakkaan tehdä EHP-sellingille (Euro Hitsauspalvelu Oy, Tarhurintie 14 34130 Ylinen, sähköposti: ehpselling@hitsauspalvelu.fi) yksiselitteinen ilmoitus siitä, että haluaa perua kaupan. Sen voi tehdä kirjeitse tai sähköpostitse. Alla olevaa mallikaavaketta voi käyttää, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

 

Peruutusoikeuden varmistamiseen riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruutusoikeuden käytöstä ennen peruutusmääräajan umpeutumista.

 

Peruutuksen seuraukset

Kun asiakas peruu tilauksen, EHP-selling palauttaa asiakkaalle tuotteen hinnan. Maksut palautetaan viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun EHP-selling on vastaanottanut peruutusilmoituksen. Takaisinmaksu tapahtuu samaa maksutapaa käyttäen kuin tehty maksu, ellei muusta ole sovittu. EHP-selling  voi kieltäytyä takaisinmaksusta siihen saakka, että tavara on tullut takaisin.

 

Tavara tulee lähettää takaisin välittömästi tai viimeisintään 14 päivän sisällä peruutusilmoituksen tekemisestä. Saat asiakaspalvelustamme (ehpselling@hitsauspalvelu.fi) ohjeet palautuksen tekemiseen.

 

 

Asiakas on vastuussa tavaran arvon mahdollisesta vähenemisestä vain siinä tapauksessa, että tavaran tilaa, ominaisuuksia ja tomintatapaa testattaessa huomataan, että tilan huononeminen johtuu sen epäasianmukaisesta käsittelystä.

 

Yleiset ohjeet

Vältä tavaran likaantuminen ja vahingoittuminen. Lähetä se takaisin alkuperäispakkauksessa, jos mahdollista, ja kaikki lisätarvikkeet ja pakkausmateriaalit sen mukana. Jos alkuperäispakkausta ei ole, huolehdi siitä, että pakkaus suojelee tavaraa kuljetuksen aikana vahingoittumiselta.

 

  1. Peruutuskaavake

Voit käyttää tätä mallia tilauksen perumiseen:

 

Osoite:

Euro Hitsauspalvelu Oy

Tarhurintie 14

34130 Ylinen

Finland

Sähköposti: marko.makipaa@hitsauspalvelu.fi

 

 

 

Täten perun tekemäni sopimuksen seuraavan tavaran/seuraavien tavaroiden ostosta:

 

 

_______________________________________________________

 

 

 

 

 

Tilattu (pvä) (*) ____________ / vastaanotettu (pvä) (*) __________________

 

 

 

 

 

________________________________________________________

 

Tilaajan nimi / yritys

 

 

 

________________________________________________________

 

Asiakkaan osoite

 

 

 

________________________________________________________

 

Asiakkaan allekirjoitus (vain, jos ilmoitus tehdään paperilla)

 

 

 

_________________________

 

Päivämäärä

 

VARMISTA ETUSI NYT!

Lähettäkää minulle säännöllisesti personoitua tietoa tuotteistanne ja tarjouksia sähköpostitse.

 

Sähköpostiosoitteeni

Kirjaudu

Rekisteröityminen tapahtuu tietosuojaselosteemme mukaisesti.

 

Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Suomi