Kaikki poistuvat tuotteet ja vähän muitakin vähintään 50% alennuksella + Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksiin Suomessa Alennukset näkyy kassalla maksuvaiheessa.

Tietosuoja

Tietosuoja

Yksityisyys ja tietosuoja

Arvostamme vierailuasi verkkosivuillamme ja kiitämme kiinnostuksestasi yritystämme, tuotteitamme ja verkkosivustoamme kohtaan.Yksityisyytesi suojaaminen on meille tärkeää, joten käytäthän hetken aikaa tutustuaksesi tietosuojaselosteeseemme:

1) Henkilötietojen kerääminen

Asiakkailta kerätään tilauksen toimittamisen onnistumiseksi seuraavat tiedot:

Etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Postiosoite

Puhelinnumero

Tiedot edellisistä tilauksista (jos asiakas luo asiakastilin)

2) Henkilötietojen käsittely

Periaatteessa voit vierailla sivustollamme ilman, että keräämme mitään henkilökohtaista tietoa sinusta. Henkilökohtaista tietoa kerätään vain, mikäli tarkoituksena on solmia sopimus tai avata asiakastili. Ilman erillistä suostumustasi tätä tietoa käytetään sopimusten tekoon ja tiedustelujesi käsittelyyn. Sopimuksen täyttämisen jälkeen tietosi tallennetaan ottaen huomioon vero- ja kauppaoikeudelliset säilytysajat ja hävitetään näiden aikojen umpeuduttua.

3) Henkilötietojen luovutus

3.1 Sopimuksen täyttämiseksi keräämämme henkilötiedot luovutetaan, siinä määrin kuin toimituksen kannalta on välttämätöntä, toimituksen kuljettavalle taholle.