Tervetuloa hitsauspalvelu.fi sivustolle. Täälä ilmotetuissa verkkokaupan hinnoissa on mukana alv.24% . Tilausten toimitukset tapahtuvat Postin tai Matkahuollon kautta. Maksutapoina löytyy Paypal sekä Klarnan ja Paytrailin maksutavat. Tilausten mukana tulee aina lähetyslista ja kirjanpitoon sopiva tosite jossa on alv. eriteltynä. Ilmaisen toimituksen raja on 120€.

Toimitukset

Tilaukset käsitellään aina viimeistään tilauspäivän jälkeisenä päivänä jolloin paketit jätetään toimitettaviksi postin tai matkahuollon välityksellä. Postipaketin toimitus kestää 1-5 päivää. Tilausvaiheessa voidaan valita matkahuollon tai postin toimitus, ilmaisissa toimituksissa ei voi valita toimitustapaa, mutta lähtökohtaisesti näissä käytetään postin expres pakettia tai postipakettia. Ilmaisen toimituksen tilausraja on Suomeen 120€ 

Ulkomaan toimituksissa, jos ei löydy toimitusta haluttuun maahan, kannattaa olla yhteydessä sähköpostitse niin etsitään ja sovitaan sopiva toimitustapa. 

EU:n ulkopuolelle myynti on Alv. vapaata jolloin kaupan normaalihinnoista vähennetään Alv. 24%, kannattaa ottaa yhteyttä ja tilata sähköpostitse.

EU:n alueella mutta Suomen ulkopuolelta tilaavat yritykset joilla on Alv. numero, kannattaa tilata sähköpostitse. Näin saadaan hinnat ilman Alv:tä laskulle niin kuin kuuluu.

 

 

 

Suomi